Detta händer hos Fairman just nu.

Just nu jobbar jag med att skriva klart de låtar som ska komma på skivan, när de är klara så kanske jag kan avslöja albumets titel. ( Jag lovar inget) Men låtarna är av en skön mix och jag har givetvis fått hjälp av helt grymma och tekniskt begåvade people.
Imorgon uppträder jag på en privatfest, ska bli grymt kul och särskilt grymt att få göra lite egen reklam, för övrigt vet ju ni som kollade i lördags vad jag tycker om reklam.
Det kommer komma lite bilder och klipp men jag redigerar och jobbar en hel del så det går väll långsammare än vad jag skulle önska.

Fairman - mer info

Jag kommer här skriva ner speldatum för när jag Fairman kommer uppträda!
17 oktober på Teater Jaguar

Ikväll 24 oktober på Brewhouse framför Fairman sin svensk standard hiphop låt.

30 september spelar Fairman på privatfest

Det kommer att läggas upp klipp och så fort låtarna börjar bli klara gissningsvis mot julen så kommer de att hittas på en myspace sida som jag kommer länka till.

Givetvis kommer bloggen ge Fairmans tankar och yttringar samt hans reflektioner kring uppträdanden och ni får gärna kommentera och jag kommer också länka vidare till grymma events och när Fairman inte är Fairman så heter han något annat och kankse är man intresserad av att läsa sådant också så jag kommer länka till det också.

Önskar man boka Fairman eller vill veta mer eller bara har lust att skriva något så maila info.fairman@gmail.com


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0